Kwaliteit

Zowel AKS Bouw, AKS Renobouw, NR Metallbau en Metallbau Vos zijn lid van SKG en dus Komo gecertificeerd. Bovendien werken wij alleen maar met de beste systeemleveranciers (o.a. Schüco en Hueck). Wij engineeren, produceren en monteren, consequent en nauwgezet, volgens de productie- en montage voorschriften van deze leveranciers.

VMRG Keurmerk

Als VMRG-lid voeren wij het VMRG-Keurmerk ® . Wat dit inhoudt, zetten we hieronder graag uiteen.

Kwaliteit
Wij leveren kwaliteit en voldoen aan de normen en voorschriften die beschreven staan in de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen ® .
Ieder product dat we leveren, voldoet aan de wettelijke eisen zoals het Bouwbesluit en CE-markering. Alle activiteiten die we voor u (gaan) doen, voldoen daar bovenop nog aan de hogere eisen van de VMRG.
Dus wanneer u kiest voor ons product, kiest u voor hoge kwaliteit!

Deskundigheid

U herkent ons aan het VMRG-Keurmerk logo. Dit keurmerk geeft aan dat u met een deskundig bedrijf te maken heeft
op het gebied van metalen gevelbouw.
We zijn als VMRG-lid verplicht om te leveren en te handelen naar de specifieke kwaliteitseisen en adviezen. Onze branchevereniging, de VMRG, zorgt ervoor dat een onafhankelijk keuringsinstituut én een
certificatie-instelling hierop toezien.
Bovendien zijn we voortdurend op de hoogte van de recente en belangrijke normen en voorschriften op onder andere het gebied van constructie, inbraakwerendheid, warmtehuishouding, oppervlaktebehandeling en duurzaamheid.

Betrouwbaarheid

In de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen is de garantie geregeld. Tevens leveren en monteren we volgens de specificaties
die in dezelfde VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen worden beschreven.
Een veilige keuze.

FSC®
De Forest Stewardship Council (FSC®) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd.
Het FSC®-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.
Met verantwoord bosbeheer doelen wij op bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders.
Maar ook op hout oogsten en geld verdienen mét behoud van het bos.
Een goed beheerd bos loopt minder risico om gekapt te worden voor andere doeleinden, zoals het aanleggen van palmolie- of sojaplantages en mijnbouw.
PEFC
PEFC is een wereldwijd non-profit, onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het uiteindelijke doel van PEFC is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd.

Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit.

Downloads:

–    VCA certificaat (bijlage: 2013-2016 VCA certificaat AKS Bouw en
2013- 2016 VCA certificaat AKS Renobouw)

–    VMRG certificaat (bijlage: AKS Bouw certificaat
aluminium en AKS Renobouw certificaat aluminium)

–    FSC-PEFC certificaat (bijlage: FSC-PEFC
AKS Bouw en FSC-PEFC AKS Renobouw)

–    Vlakglasrecycling (bijlage: Vlakglasrecycling Certificaat 2015